Kom kennismaken

Het is bijna zover, je zit in groep 7 of 8 en gaat daarna naar de middelbare school. Dat is best spannend, een nieuwe school waar jij natuurlijk graag meer van wilt weten. Wij hebben daarom een compleet kennismakingsprogramma waardoor je alles te weten komt over onze school.


Als je komt kennismaken bij ons op school kan dat op verschillende manieren. We hebben activiteiten waarbij je les krijgt van onze docenten zodat je echt mee maakt hoe dat gaat bij ons op school. Dit zijn onze doe- en voorlichtingsavonden. We hebben natuurlijk ook Open dagen waarop je de hele school kunt bekijken. Er zijn op deze dagen allemaal activiteiten in de hele school zodat je alle vakken die wij geven op school in actie kunt zien.


Voor alle ouders en verzorgers hebben wij op onze kennismakingsmomenten  voorlichtingen en zijn er  docenten aanwezig bij wie    je terecht kunt met vragen over onze school.


Heb je uiteindelijk gekozen om bij ons op school te komen dan organiseren wij  een kennismakingsmiddag met je nieuwe klas en mentor. Wij doen dit voor de zomervakantie zodat je  al precies weet bij wie je na de zomervakantie in de klas komt. Op deze manier bieden wij jou een mooie en fijne start bij ons op school.