Cookies op de website van Dr. Nassau College

Dr. Nassau College gebruikt Functionele en Analytische cookies voor website optimalisatie en statistieken.

Van groep 8 naar Quintus

Van de basisschool naar het voortgezet onderwijs

Nog even en dan is het zover: je gaat de basisschool uit en het voortgezet onderwijs in. Waarschijnlijk zul je zin hebben in die overstap, maar het is natuurlijk ook spannend omdat je niet precies weet wat je te wachten staat. 


Het is belangrijk dat je een school kiest die bij jou past en waar jij je thuis voelt  zodat jij jouw ambities, dromen en verwachtingen waar kunt maken. Daar helpen wij je graag bij. Het is dan ook fijn om, voordat je een keuze maakt, de sfeer te proeven en om vragen te stellen.


Open Dag

De Open Dag is het moment daarvoor. Je maakt kennis met onze leerlingen en docenten en je kunt meedoen aan allerlei activiteiten.  Op vrijdag 10 februari 2023 ben je tussen 15.30 - 20.00 uur van harte welkom om samen met je ouders/verzorgers langs te komen op onze Open Dag.  Tijdens de Open Dag kun je de school goed bekijken. Alle docenten en veel leerlingen zijn aanwezig om jouw vragen te beantwoorden. Er wordt muziek gemaakt, gedanst en toneel gespeeld. Er is ruimte voor sport, techniek en ondernemen. Je kunt meedoen aan lesjes, proefjes doen en er is een escaperoom die je wiskundig kunt oplossen. Heel misschien vind jij wel de gouden fles en win je een mooie prijs.Meer informatie

Heb je nog vragen? Neem dan een kijkje op onze website  of  neem contact op met één van de afdelingsleiders.


Afdelingsleider Havo klas 1 t/m 3

Afdelingsleider atheneum klas 1 t/m 4 &

gymnasium klas 1 t/m 6

de heer J.W. Wolke mevrouw E.R.J.M. Post
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Locatiebrochure

Ook in onze locatiebrochure staat veel informatie over ons onderwijs. Onze nieuwe locatiebrochure lees je hier.