Cookies op de website van Dr. Nassau College

Dr. Nassau College gebruikt Functionele en Analytische cookies voor website optimalisatie en statistieken.

Open sollicitatie

Wie zijn wij

Kom jij bij ons werken? 


Een baan bij het Dr. Nassau College betekent samen werken met mensen vol passie voor onze leerlingen. Je maakt deel uit van een gezonde school waarin iedereen talenten kan ontdekken en ontwikkelen. We zoeken collega’s die onze leerlingen elke dag verder willen helpen door kennis over te brengen en te coachen. Of als ondersteuner om het onderwijs mogelijk te maken. 

 

Staat jouw vacature er nog niet bij? Upload een korte motivatie en cv. We leren jou graag kennen.

 

Het Dr. Nassau College is een brede scholengemeenschap voor voortgezet onderwijs. We bieden onderwijs aan voor ISK-, vmbo-, havo- en vwo-leerlingen en hebben drie locaties in Assen en drie in de regio respectievelijk in Norg, Gieten en Beilen. Het Dr. Nassau College staat onder leiding van de voorzitter college van bestuur. De directeuren van de locaties Penta, Quintus, Volta, Aa en Hunze, ISK en Norg vormen het directieberaad. Het directieberaad vergadert onder het voorzitterschap van de voorzitter college van bestuur. Binnen de locaties wordt het onderwijs verzorgd door teams van docenten en medewerkers, die worden aangestuurd door een afdelings- of teamleider. De centrale ondersteuning is ondergebracht in een bedrijfsbureau. Binnen het Bedrijfsbureau bestaan de afdelingen P&O, Financiën, Leerlingenadministratie, ICT, Facilitair en PR & Communicatie.
 

Het Dr. Nassau College is een unieke scholengemeenschap waarin iedereen zijn verantwoordelijkheid neemt, waarin wij verschillen benaderen vanuit dat wat ons bindt: onze leerlingen. Ze zijn onze drijfveer en passie. En zij rekenen op ons. En wij? Wij zijn er voor onze leerlingen, om ze voor te bereiden op de toekomst. Elke dag helpen we ze daarin een stapje verder want in een gezonde school vormen we een sociale gemeenschap waarin iedereen zijn talenten kan ontdekken en ontwikkelen.

Telefoonnummer *
E-mailadres *
Upload je motivatiebrief en CV *Voeg hier PDF, Doc of Docx bestanden toe. De maximale upload grootte is 15 MB .
Sleep en plaats bestanden hier Bestanden verkennen

Toestemming voor het verwerken van jouw persoonlijke gegevens (AVG):
Je geeft door middel van het versturen van je sollicitatiebrief en CV toestemming voor de verwerking van jouw gegevens gedurende de sollicitatieprocedure. Conform de privacywetgeving wordt met jouw gegevens vertrouwelijk omgegaan en enkel voor het doel gebruikt waarvoor ze zijn opgevraagd. Jouw gegevens worden uiterlijk binnen 4 weken na afloop van de selectieprocedure vernietigd, tenzij je toestemming hebt gegeven om de gegevens langer te bewaren. Wil je meer weten over ons privacy beleid? Ons beleidsplan privacy is opgenomen op onze website onder 'Downloads - Sectie: Privacy'. https://www.dr.nassaucollege.nl/dr-nassau-college/downloads

Aanstellingsomvang

In overleg

Locatie

Schoolbreed

Soort vacature

FulltimeParttime